m.grafkunst

Mooi om te zien dat steeds meer nabestaanden de voorkeur geven aan een persoonlijke manier van afscheid nemen en gedenken van hun overleden dierbare. Graag wil ik daar mijn steentje aan bijdragen.

Ben je op zoek naar een uniek gedenkteken, een mooi grafmonument voor op het graf? Heb je de wens dat het  zoveel  mogelijk aansluit bij  het karakteristieke van je dierbare en dat het jouw persoonlijke herinnering levend houdt? Ik kan dit in goed overleg voor je vormgeven. Wellicht wil je zelf op de één of andere manier meewerken aan  het verwezenlijken ervan? Dit kan uiteraard ook. 

Het kan gaan om alleen een kunstobject voor op een bestaand  graf.  Je kunt  ook kiezen voor een  ontwerp van het gehele grafmonument.  Als beeldend kunstenaar heb ik ervaring met zeer uiteenlopende materialen en werkstijlen. In het creatieve proces is daardoor veel mogelijk.

Naast beeldend kunstenaar ben ik ook psycholoog. Ik heb ervaren dat het zo in samenspraak creëren van een grafmonument helpt bij het verwerken van het grote verlies. 


Cursus: Beeldend verwerken,

6 -13 augustus 2016,

(www.Préau.nl)